|                     

Despre noi

I. ECHIPA

Membrii echipei e-INDRAD au o experienta indelungata in materie de comunicare, fiind absolventi ai sectiilor de traductologie/interpretariat sau germanistica din tara si strainatate. Toti colaboratorii nostri au practica de peste 5 ani multi activand ca voluntari la diferite organizaţii inca de pe bancile facultatii. Colaboratorii nostri din strainatate au efectuat stagii de practica in cadrul spitalelor din strainatate fiind familiarizati cu rolul de interpret intre cadrele medicale si pacienti sau apartinatorii acestora, oferindu-le celor implicati posibilitatea de a trece de barierele limbii. Suntem pregătiţi să facem faţă celor mai înalte exigenţe privind  interpretarea simultana şi/sau  consecutivă în RO-DE-EN şi nu numai.


Crezul nostru:

1. Empatie: ne transpunem în situaţia clienţilor noştri, asigurându-le gradul de calitate optim al serviciilor noastre.
2. Profesionalism: echipa noastră de colaboratori din tara sau strainatate sunt selectati dupa criterii de performanta, toti colaboratorii avand cel putin studii universitare. Colaboratorii din Austria lucrează în strânsă legatură cu asociaţia UNIVERSITAS din care fac parte profesionişti cei mai buni cu specializări în diferite limbi.:
3. Promptitudine: odata ce ati  luat legatura cu unul din colaboratorii nostri veti primi un raspuns prompt la solicitarea dvs. in max. 48 de ore.